Tankerne forud ved opstart af egen virksomhed

Man siger både, at en rejse på tusinde mil begynder med det første skridt, at al begyndelse er svær, og at man skal lære at kravle, før man kan gå – og så videre.

Man skal sætte sig delmål og ikke uoverskuelige mål, men måske kender du også det med, at man får en god idé en aften sammen med nogle venner, men dagen efter ligger man med det største tømmermænd og indser, at man er gået med til at skulle bestige et bjerg samme dag.

For du kan blot spørge nogle iværksættere og generelle firmastartere om, hvordan det er at starte virksomhed, om det så er for første gang, eller de er ved at oprette firma nummer 100: det er hårdt arbejde, og man skal virkelig brænde for ens sag.

Hvis man ikke har en passion med projekt eller brænder for at oprette virksomheder, skal man ikke gøre det.

Gør man det udelukkende for at være ens egen chef eller håbe på at tjene en masse penge, så kan man hurtigt komme til at knække nakken på det – og det kan give en masse udgifter med i kølvandet.

De ville måske blandt andet kunne fortælle dig, at de ville ønske, de havde kendt til sådan et begreb som Erhvervsguiderne, som kunne have hjulpet dem en del deres i deres forsøg på at starte en virksomhed.

Men ofte handler det jo også om, at man får en del erfaring med sig videre, som man kan bruge næsten gang – for ofte har man jo en passion om et produkt, en service eller noget andet, mens man måske ikke har tæft for at starte en virksomhed.

Den slags kan man få en masse assistance med fra erfarne mennesker, som jo gerne vil hjælpe en og se en vækste – den slags afslører man ikke forretningshemmeligheder ved!