Online lån er et hurtige og et billigt alternativ til en traditionel bank

Med mindre du ligefrem står og skal låne til en bolig, kan du med fordel overveje, om det ikke er lige så godt og billigt at låne online, som det er at ansøge din traditionelle bank om et lån.

En af de de helt store forskelle på en traditionel bank og en online bank er at en almindelig bank ofte er 2-3 uger om at gennemgå en låneansøgning og de har typisk et krav om sikkerhed. De vil ofte også gerne vide hvad pengene skal bruges til. Det sidste kan være ret grænseoverskridende at sidde og fortælle en fremmed person. 

En online bank, se mere her https://ikanobank.dk/laan/, har en hurtig og nem låneprocedure, der ofte kun tager få minutter og du vil have pengene inden for et par timer. Der vil heller ikke blive spurgt om sikkerhed eller hvad du skal bruge pengene til. Du kan blive spurgt om dokumentation om du har en indtægt, hvis det er et større beløb du har ansøgt om. 

Ansøg flere banker inden du låner

Da det kun tager få minutter at ansøge om et lån i en online bank anbefales det at man søger mere end et lån. Der kan være mange penge at spare på kun få minutters ekstra arbejde samtidig med at du øger chancen for at få et positivt svar.

Er du i tvivl om hvilke banker du skal ansøge kan du med fordel gøre brug af en af de mange sammenligningssider der findes på nettet. De er gratis at bruge og de vil finde 3 banker du kan sende en ansøgning til, samtidig med at du er sikker på at det er lån du kan sammenligne. Det er lånets ÅOP, rentesats og tilbagebetalingsbetingelser du skal være opmærksom på. Kan du ikke betale lånet ud før tid skal du som udgangspunkt takke nej tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.