Nanna Ditzel: Nordiske og eksklusive møbler

Nordisk stil er populær i øjeblik, især når du indretter dit hjem. Men hvad vil det sige at indrette med nordiske toner? Det kan være træmøbler, simple designs, jordfarver, kølige farver, og møbler der er udformet i et stilrent design. Men hvilke møbler skal du vælge? Det kunne f.eks. være de eksklusive møbler fra Nanna Ditzel, som er perfekte til at skabe et nordisk look med. 

Designtradition og historie

Brandet har eksisteret siden 1943 og lige siden har de budt på flot, dansk design. Nanna Ditzel blev i sin tid uddannet som møbelsnedker, og de flotte designs bærer derfor præg af godt håndværk. De fine designs udtrykker klart de klassiske, danske modernistiske principper om at bevare enkelhed, komfort og vigtigst af alt kvalitet.  

Nanna Ditzel møbler og nordisk stil 

Nogle gode råd til at indrette din stue med et nordisk look og møbler fra Nanna Ditzel er:

1. Der skal ikke være for meget i rummet – vælg hellere få flotte, stilrene møbler og pyntegenstande frem for at fylde rummet med store tunge møbler og alt for mange pyntegenstande. Alle møbler og interiør fra brandet er udformet med simple og stilrene toner. 

2. Kombiner møbler, der passer sammen. Alle dine møbler skal passe sammen og bevare den nordiske stil. Du kan let kombinere møbler fra brandet med andre slags møbler, da de er enkle og kan gå til mange andre designs. 

3. Brug rolige og afdæmpede farver. Og hvis du vælger et møbel i markante farver, skal det matches med rolige farver, der kan fungere sammen med den markante farve. 

Hvor kan du købe Nanna Ditzel møbler?

Hvor kan du så købe disse eksklusive møbler fra Nanna Ditzel? Det kan du hos Designklassikershop.dk – de fører et stort udvalg af eksklusivt dansk design her i blandt Nanna Ditzel sofaer, lænestole, sofaborde, skriveborde, stumtjenere, citybænke og meget mere.