Loftlamper – praktisk og funktionel belysning til din bolig

Når du indretter din bolig, er det vigtigt at du tænker diverse belysnings former ind i indretningen af de forskellige rum. Der er forskel på, hvilken type belysning, som gør sig godt i henholdsvis en stue, et arbejdsværelse, et børneværelse, et hobbyrum eller på badeværelset. Derfor er det først og fremmest væsentligt at tage rummenes funktion med i betragtning. Er der primært tale om et hyggerum, som for eksempel en dagligstue med sofagruppe og læsekrog, er det ikke sikkert, at en skarp loftlampe vil gøre sig super godt alene. Her skal der mere spredt belysning til, gerne fra forskellige lyskilder som for eksempel væglamper eller bordlamper.

Skal du der imod bruge en lyskilde, som giver et godt overblik ved et jævnt og ensartet lys, som dækker hele rummet ligelidt, er en loftlampe en glimrende løsning.

Loftlamper – for funktionel og jævn belysning

Loftlamper er, i modsætning til pendler, som hænger fra loftet i strenge, wirer eller kæder, fastgjort i loftet – gerne i en roset, hvor strømudtaget til loftlampen samtidig er. Derfor kan du sagtens have loftlamper i rum, hvor der er lavt til loftet, eksempelvis i kælderen. En anden fordel ved loftlamper er, at det lys, de kaster, er ideelt til at få et overblik over rummet.

Loftlamper har typisk et bredt og ensartet lysudfald. Således lan du sagtens have en diskret loftlampe i dagligstuen, som du kan tænde, når der skal gøres rent og ryddes op – hertil leverer loftlampen den perfekte belysning. Andre rum i huset, som for eksempel køkkenet, børneværelset, badeværelset eller entréen er gå rum, hvor en loftlampe kan være praktisk i hverdagen.

Find smukke designer loftlamper online

Hvis du mener, at du kunne bruge en god loftlampe i et eller flere rum i din bolig, kan du med fordel kigge efter dem på andlight.dk, hvor du finder over seks tusind loftlamper og andre lampetyper fra anerkendte mærker, samlet eet sted.