Har du lov til at sætte en Flos skygarden lampe op?

Med tilladelse mener vi ikke, om du har fået lov af de andre, du bor sammen med, som også skal have gavn og leve med at se på lampen, for vi antager, at hvis du bor sammen med andre og ikke alene, så er I sammen blevet enige om, at sådan en loftlampe af en flos skygarden er et eminent valg dertil.

Vi mener derimod, om du har lov i form af, om du egentlig må sætte sådan en loftlampe op selv?

Der er nemlig en hel del el-installationer, som man ikke selv må klare, uden det bliver ordnet, sat op og godkendt af en autoriseret elektriker.

Den slags hænger trods alt næsten på træerne, men derfor forsøger en hel del mennesker alligevel at spare det led væk, hvilket – netop – kan komme af, at man ikke gider betale for, at en elektriker kommer og gør arbejdet for en, eller slet og ret fordi, man ikke kan vente med at komme i gang med at sætte lampen op, så man gør det selv.

Måske kender man en ven, nabo eller lignende, der bor tæt på dig, som har lidt erfaring med at sætte sådan en lampe op eller lignende af slagsen.

Men selv hvis dette er blevet gjort succesfuldt af vedkommende tidligere, og I så kan hjælpe hinanden ad med at gøre det – for det kan godt blive bøvlet at sætte en lampe op i loftet grundet tyngdekraften – så er det stadigvæk ikke ensbetydende med, at du har du har gøre med korrekt installation.

Selvfølgelig kan almindelige mennesker sætte en gulvlampe eller lignende til, da der blot er tale om at placere den på gulvet, sætte strømstikket i og tænde den, men med en loftlampe skal der pludselig ledningenet i spil, fare for kortslutning og sætte strøm til en selv.

Det kan ramme en selv, som det kan ramme andre, så tjek op på forhånd, om du egentlig selv må sætte din Flos Skygarden op, eller du skal lade en godkendt elektriker gøre det.