Få hjælp til alkoholikere på et misbrugscenter

Som tæt pårørende til en alkoholiseret person kan man godt føle sig temmelig alene i verden. Er du kæreste eller ægtefælle til en alkoholiker, bruger du sikkert meget energi på at få familien til at hænge sammen – og på at få denne til at fremstå pletfri ud ad til.

Misbrug og afhængighed er nemlig behæftet med et stort tabu og en enorm berørings angst. Derfor vil du sikkert være tilbøjelig til at dække over din misbrugsramte pårørende over for kolleger og arbejdsgiver når han eller hun er for påvirket til at gå på arbejde. Og du vil sikkert også være den, som står for at undskylde over vedkommendes opførsel ved sociale lejligheder, lige som du instruerer børnene til at gå på listefødder, når mor eller far sover rusen ud. Men det er meget vigtigt, at du indser, at denne adfærd ikke er hensigtsmæssig.

Det kan godt være, at du tror, at du hjælper din alkoholiserede kæreste eller ægtefælle, men det er faktisk det modsatte som er tilfældet. Du tilskynder til et fortsat misbrug – og risikerer samtidig at påføre dine børn ar for livet. Og derfor er det vigtigt, at du får professionel hjælp til at hjælpe din misbrugsramte pårørende – for eksempel på et professionel misbrugscenter.

Find den bedste hjælp til alkoholikere og pårørende hos Behandlingscenter Søby Park

Hvis du vælger at tage kontakt til Behandlingscenter Søby Park, vil du opleve at blive modtaget med forståelse og empati. Behandlingscenter Søby Park kan hjælpe dig med alt i forbindelse med såvel den hårde konfrontation som med et efterfølgende behandlings ophold, under hvilket din alkoholiserede kæreste eller ægtefælle vil modtage afvænnende behandling. Resten af familien vil også kunne få tilbudt et sideløbende familie beløb, som har til formål at klinke skårene og styrke sammenhængs kraften internt i familien.

Du kan få mere information på behandlingscentersoebypark.dk