Elegante arbejds bordlamper – find dem online

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Søger du en prima arbejdslampe, som kan give dig et skarpt og fokuseret lys, kan du også med fordel kigge efter en god bordlampe model. Fordelen ved at anvende bordlamper som arbejdslamper er, at de er fleksible og kan flytte efter behov. Det vil sige at du – såfremt du ønsker at flytte dit arbejds bord et andet sted hen i rummet – ikke skal til at rode med at flytte en loftlampe. Samtidig kan du rykke rundt på en bordlampe, hvis du gerne vil have belyst dit arbejde fra forskellige sider.

En bordlampe til arbejdsbrug kan for eksempel tage form af den traditionelle arkitekt lampe, som ikke uden grund er gået hen og blevet en moderne klassiker inden for arbejdslamper. Arkitekt lamper leverer et jævnt og behageligt arbejdslys, som er neutralt, og som ikke blænder eller kaster de vilde slagskygger. Derfor er de i særdeleshed egnet til tegnere, arkitekter, designere og grafikere, som skal kunne overskue hele deres værk. Også det skolesøgende barn kan have stor glæde af en bordlampe på sit værelse, når der skal læses lektier, tegnes eller males.

Bordlamper fra Artemide – smukke og funktionelle arbejdslamper

Hvis du ønsker, at din arbejdslampe skal tilføre dit kontor eller arbejdsværelse stil og elegance, kan du tage et kig på Tolomeo bordlampen fra det italienske designer brand Artemide. Tolomeo arkitektlampen er særdeles fleksibel, og lyset er ensartet og behageligt. Bordlampen er designet af Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina, som i samarbejde med Artemide har skabt en funktionel og elegant arbejdslampe i et eksklusivt og raffineret look.

Find arbejdslamper og bordlamper online hos andlight.dk

Hvis du ønsker at kigge nærmere på den elegante Tolomeo bordlampe fra Artemide – eller andre bordlamper fra kendte og velansete brands og dygtige designere – kan du kigge ind i den online shop på andlight.dk